Matičević, A. (2022). Optimizacija sustava za izlaganje heterolognih proteina na površini stanica kvasca putem proteina Pir2 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551068
Matičević, Ana. "Optimizacija sustava za izlaganje heterolognih proteina na površini stanica kvasca putem proteina Pir2." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551068
Matičević, Ana. "Optimizacija sustava za izlaganje heterolognih proteina na površini stanica kvasca putem proteina Pir2." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551068
Matičević, A. (2022). 'Optimizacija sustava za izlaganje heterolognih proteina na površini stanica kvasca putem proteina Pir2', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551068
Matičević A. Optimizacija sustava za izlaganje heterolognih proteina na površini stanica kvasca putem proteina Pir2 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 September 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551068
A. Matičević, "Optimizacija sustava za izlaganje heterolognih proteina na površini stanica kvasca putem proteina Pir2", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551068