Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, Ana-Marija
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Iveljić, A. M. (2022). Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić, A. M. (2022). 'Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
Iveljić AM. Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205
A. M. Iveljić, "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205