Utjecaj promjene koncentracije vodikovog peroksida i askorbinske kiseline na operacijsku stabilnost litičke polisaharidne monooksigenaze
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:638764
Radić, Ines
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Radić, I. (2022). Utjecaj promjene koncentracije vodikovog peroksida i askorbinske kiseline na operacijsku stabilnost litičke polisaharidne monooksigenaze (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638764
Radić, Ines. "Utjecaj promjene koncentracije vodikovog peroksida i askorbinske kiseline na operacijsku stabilnost litičke polisaharidne monooksigenaze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638764
Radić, Ines. "Utjecaj promjene koncentracije vodikovog peroksida i askorbinske kiseline na operacijsku stabilnost litičke polisaharidne monooksigenaze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638764
Radić, I. (2022). 'Utjecaj promjene koncentracije vodikovog peroksida i askorbinske kiseline na operacijsku stabilnost litičke polisaharidne monooksigenaze', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638764
Radić I. Utjecaj promjene koncentracije vodikovog peroksida i askorbinske kiseline na operacijsku stabilnost litičke polisaharidne monooksigenaze [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638764
I. Radić, "Utjecaj promjene koncentracije vodikovog peroksida i askorbinske kiseline na operacijsku stabilnost litičke polisaharidne monooksigenaze", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:638764