master's thesis
Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:452404

Vekić, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Vekić, L. (2022). Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Vekić, Lucija. "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Vekić, Lucija. "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Vekić, L. (2022). 'Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Vekić L. Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

L. Vekić, "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404