doctoral thesis
Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:589845

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Gaćina, N. (2023). Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845

Gaćina, Nikolina. "Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845

Gaćina, Nikolina. "Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845

Gaćina, N. (2023). 'Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845

Gaćina N. Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845

N. Gaćina, "Utjecaj inkapsulacije na funkcionalnost i stabilnost fenolnih spojeva iz ekstrakta cvijeta trnine (Prunus spinosa flos) tijekom sušenja raspršivanjem", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589845