doctoral thesis
Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:990179

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Galić Perečinec, M. (2023). Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Galić Perečinec, Maja. "Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Galić Perečinec, Maja. "Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Galić Perečinec, M. (2023). 'Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

Galić Perečinec M. Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179

M. Galić Perečinec, "Utjecaj selena na akumulaciju lipida u morskoj mikroalgi Dunaliella tertiolecta tijekom različitih načina kultivacije", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990179