master's thesis
Učinci prenatalne izloženosti α-cipermetrinu na endokrinu disrupciju reprodukcije i razvoja muških potomaka pokusnih štakora
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:722629

Biličić, Lea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Biličić, L. (2022). Učinci prenatalne izloženosti α-cipermetrinu na endokrinu disrupciju reprodukcije i razvoja muških potomaka pokusnih štakora (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722629

Biličić, Lea. "Učinci prenatalne izloženosti α-cipermetrinu na endokrinu disrupciju reprodukcije i razvoja muških potomaka pokusnih štakora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722629

Biličić, Lea. "Učinci prenatalne izloženosti α-cipermetrinu na endokrinu disrupciju reprodukcije i razvoja muških potomaka pokusnih štakora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722629

Biličić, L. (2022). 'Učinci prenatalne izloženosti α-cipermetrinu na endokrinu disrupciju reprodukcije i razvoja muških potomaka pokusnih štakora', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722629

Biličić L. Učinci prenatalne izloženosti α-cipermetrinu na endokrinu disrupciju reprodukcije i razvoja muških potomaka pokusnih štakora [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 May 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722629

L. Biličić, "Učinci prenatalne izloženosti α-cipermetrinu na endokrinu disrupciju reprodukcije i razvoja muških potomaka pokusnih štakora", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722629