University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Šeremet, D. (2024). Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182
Šeremet, Danijela. "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182
Šeremet, Danijela. "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182
Šeremet, D. (2024). 'Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182
Šeremet D. Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182
D. Šeremet, "Funkcionalni potencijal dobričice (Glechoma hederacea L.) – karakterizacija sastava i bioloških učinaka, inkapsulacija i inkorporacija u čokoladu", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:240182