undergraduate thesis
Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:936519

Blažević, Katja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry

Cite this document

Blažević, K. (2022). Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Blažević, Katja. "Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Blažević, Katja. "Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Blažević, K. (2022). 'Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

Blažević K. Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519

K. Blažević, "Izolacija eteričnog ulja bosiljka (Ocimum basilicum L.) vodenom destilacijom uz primjenu predtretmana ultrazvukom i enzimima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936519