undergraduate thesis
Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:939163

Šarić, Barbara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Šarić, B. (2023). Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163

Šarić, Barbara. "Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163

Šarić, Barbara. "Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163

Šarić, B. (2023). 'Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163

Šarić B. Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163

B. Šarić, "Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163