Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:939163
Šarić, Barbara
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Šarić, B. (2023). Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163
Šarić, Barbara. "Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163
Šarić, Barbara. "Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163
Šarić, B. (2023). 'Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163
Šarić B. Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163
B. Šarić, "Industrijska primjena enzima u proizvodnji finih kemikalija iz šećernih komponenti obnovljivih izvora energije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939163