undergraduate thesis
Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:230376

Šarić, Nina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Management, Foreign Languages for Specific Purposes and Physical Education and Health
Laboratory for Sustainable Development

Cite this document

Šarić, N. (2023). Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Šarić, Nina. "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Šarić, Nina. "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Šarić, N. (2023). 'Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

Šarić N. Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376

N. Šarić, "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376