undergraduate thesis
Obilježavanje S-adenozil-metionin sintetaze hemaglutininskom-oznakom i njezina detekcija na površini stanične stijenke kvasca
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:292823

Vukšić, Anđela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Biochemistry

Cite this document

Vukšić, A. (2023). Obilježavanje S-adenozil-metionin sintetaze hemaglutininskom-oznakom i njezina detekcija na površini stanične stijenke kvasca (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292823

Vukšić, Anđela. "Obilježavanje S-adenozil-metionin sintetaze hemaglutininskom-oznakom i njezina detekcija na površini stanične stijenke kvasca." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292823

Vukšić, Anđela. "Obilježavanje S-adenozil-metionin sintetaze hemaglutininskom-oznakom i njezina detekcija na površini stanične stijenke kvasca." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292823

Vukšić, A. (2023). 'Obilježavanje S-adenozil-metionin sintetaze hemaglutininskom-oznakom i njezina detekcija na površini stanične stijenke kvasca', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292823

Vukšić A. Obilježavanje S-adenozil-metionin sintetaze hemaglutininskom-oznakom i njezina detekcija na površini stanične stijenke kvasca [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 July 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292823

A. Vukšić, "Obilježavanje S-adenozil-metionin sintetaze hemaglutininskom-oznakom i njezina detekcija na površini stanične stijenke kvasca", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292823