undergraduate thesis
Zamjena signalne sekvence i njezin utjecaj na aktivnost rekombinantnog proteina Pir2bla izloženog na površini stanične stijenke
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:814123

Duvnjak, Anita
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Biochemistry

Cite this document

Duvnjak, A. (2023). Zamjena signalne sekvence i njezin utjecaj na aktivnost rekombinantnog proteina Pir2bla izloženog na površini stanične stijenke (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814123

Duvnjak, Anita. "Zamjena signalne sekvence i njezin utjecaj na aktivnost rekombinantnog proteina Pir2bla izloženog na površini stanične stijenke." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814123

Duvnjak, Anita. "Zamjena signalne sekvence i njezin utjecaj na aktivnost rekombinantnog proteina Pir2bla izloženog na površini stanične stijenke." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814123

Duvnjak, A. (2023). 'Zamjena signalne sekvence i njezin utjecaj na aktivnost rekombinantnog proteina Pir2bla izloženog na površini stanične stijenke', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814123

Duvnjak A. Zamjena signalne sekvence i njezin utjecaj na aktivnost rekombinantnog proteina Pir2bla izloženog na površini stanične stijenke [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 July 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814123

A. Duvnjak, "Zamjena signalne sekvence i njezin utjecaj na aktivnost rekombinantnog proteina Pir2bla izloženog na površini stanične stijenke", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814123