prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman, Monika
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Ostrman, M. (2014). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman, Monika. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman, Monika. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman, M. (2014). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

Ostrman M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 August 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156

M. Ostrman, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u različitim djelovima šljive", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:125156