master's thesis
Validacija metoda za određivanje teških metala (Pb, Cd, Sn) u proizvodima od voća atomskom apsorpcijskom spektrometrijom
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:991682

Kučević, Hana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Kučević, H. (2023). Validacija metoda za određivanje teških metala (Pb, Cd, Sn) u proizvodima od voća atomskom apsorpcijskom spektrometrijom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:991682

Kučević, Hana. "Validacija metoda za određivanje teških metala (Pb, Cd, Sn) u proizvodima od voća atomskom apsorpcijskom spektrometrijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:991682

Kučević, Hana. "Validacija metoda za određivanje teških metala (Pb, Cd, Sn) u proizvodima od voća atomskom apsorpcijskom spektrometrijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:991682

Kučević, H. (2023). 'Validacija metoda za određivanje teških metala (Pb, Cd, Sn) u proizvodima od voća atomskom apsorpcijskom spektrometrijom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:991682

Kučević H. Validacija metoda za određivanje teških metala (Pb, Cd, Sn) u proizvodima od voća atomskom apsorpcijskom spektrometrijom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:991682

H. Kučević, "Validacija metoda za određivanje teških metala (Pb, Cd, Sn) u proizvodima od voća atomskom apsorpcijskom spektrometrijom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:991682