Orešković, I. (2023). Razvoj kromatografske metode za određivanje biogenih amina u tkivu školjkaša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023765
Orešković, Ivana. "Razvoj kromatografske metode za određivanje biogenih amina u tkivu školjkaša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023765
Orešković, Ivana. "Razvoj kromatografske metode za određivanje biogenih amina u tkivu školjkaša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023765
Orešković, I. (2023). 'Razvoj kromatografske metode za određivanje biogenih amina u tkivu školjkaša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023765
Orešković I. Razvoj kromatografske metode za određivanje biogenih amina u tkivu školjkaša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023765
I. Orešković, "Razvoj kromatografske metode za određivanje biogenih amina u tkivu školjkaša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023765