Utjecaj parametara ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na sadržaj ukupnih fenola i antioksidacijsku aktivnost lista crnog ribiza
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:998605
Franković, Tatjana
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Franković, T. (2023). Utjecaj parametara ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na sadržaj ukupnih fenola i antioksidacijsku aktivnost lista crnog ribiza (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998605
Franković, Tatjana. "Utjecaj parametara ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na sadržaj ukupnih fenola i antioksidacijsku aktivnost lista crnog ribiza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998605
Franković, Tatjana. "Utjecaj parametara ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na sadržaj ukupnih fenola i antioksidacijsku aktivnost lista crnog ribiza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998605
Franković, T. (2023). 'Utjecaj parametara ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na sadržaj ukupnih fenola i antioksidacijsku aktivnost lista crnog ribiza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998605
Franković T. Utjecaj parametara ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na sadržaj ukupnih fenola i antioksidacijsku aktivnost lista crnog ribiza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 February 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998605
T. Franković, "Utjecaj parametara ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na sadržaj ukupnih fenola i antioksidacijsku aktivnost lista crnog ribiza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998605