Identifikacija i kvantifikacija bioaktivnih peptida proizvedenih s pomoću soja Lactococcus lactis ZGBP5-51
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:495075
Rušanac, Anamarija
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Rušanac, A. (2023). Identifikacija i kvantifikacija bioaktivnih peptida proizvedenih s pomoću soja Lactococcus lactis ZGBP5-51 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495075
Rušanac, Anamarija. "Identifikacija i kvantifikacija bioaktivnih peptida proizvedenih s pomoću soja Lactococcus lactis ZGBP5-51." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495075
Rušanac, Anamarija. "Identifikacija i kvantifikacija bioaktivnih peptida proizvedenih s pomoću soja Lactococcus lactis ZGBP5-51." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495075
Rušanac, A. (2023). 'Identifikacija i kvantifikacija bioaktivnih peptida proizvedenih s pomoću soja Lactococcus lactis ZGBP5-51', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495075
Rušanac A. Identifikacija i kvantifikacija bioaktivnih peptida proizvedenih s pomoću soja Lactococcus lactis ZGBP5-51 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495075
A. Rušanac, "Identifikacija i kvantifikacija bioaktivnih peptida proizvedenih s pomoću soja Lactococcus lactis ZGBP5-51", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495075