Kolenko, N. (2024). Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
Kolenko, Nika. "Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
Kolenko, Nika. "Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
Kolenko, N. (2024). 'Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
Kolenko N. Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
N. Kolenko, "Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408