undergraduate thesis
Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:017478

Pavković, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Pavković, L. (2024). Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478

Pavković, Lucija. "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478

Pavković, Lucija. "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478

Pavković, L. (2024). 'Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478

Pavković L. Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478

L. Pavković, "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478