master's thesis
Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:246962

Jakupak, Dora
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Jakupak, D. (2024). Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023. (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962

Jakupak, Dora. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962

Jakupak, Dora. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962

Jakupak, D. (2024). 'Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962

Jakupak D. Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023. [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962

D. Jakupak, "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962