master's thesis
Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:961135

Šuto, Marija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Šuto, M. (2024). Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135

Šuto, Marija. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135

Šuto, Marija. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135

Šuto, M. (2024). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135

Šuto M. Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135

M. Šuto, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135