Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:961135
Šuto, Marija
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Šuto, M. (2024). Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135
Šuto, Marija. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135
Šuto, Marija. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135
Šuto, M. (2024). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135
Šuto M. Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135
M. Šuto, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izolaciju fenolnih spojeva iz kore banane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961135