master's thesis
Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina, Matea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Rukavina, M. (2024). Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina, Matea. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina, Matea. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina, M. (2024). 'Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

Rukavina M. Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049

M. Rukavina, "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta ekstrakata komine borovnice dobivenih ubrzanom ekstrakcijom otapalima pri povišenom tlaku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:578049