Kraljević, T. (2024). Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
Kraljević, Tena. "Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
Kraljević, Tena. "Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
Kraljević, T. (2024). 'Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
Kraljević T. Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
T. Kraljević, "Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382