Haus, V. (2024). Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
Haus, Valentina. "Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
Haus, Valentina. "Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
Haus, V. (2024). 'Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
Haus V. Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826
V. Haus, "Utjecaj uvjeta čuvanja likera od aronije na sadržaj fenolnih spojeva i kromatske parametre", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411826