Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:227119
Mužević, Josip
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Oil and Fat Technology
Mužević, J. (2024). Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
Mužević, Josip. "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
Mužević, Josip. "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
Mužević, J. (2024). 'Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
Mužević J. Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119
J. Mužević, "Proizvodnja djevičanskih maslinovih ulja iz plodova levantinke uz pulsirajuće električno polje, ubrzani toplinski tretman i ultrazvuk kao predtretmane miješenju", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:227119