undergraduate thesis
Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:918008

Vrlika, Tin
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Vrlika, T. (2024). Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008

Vrlika, Tin. "Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008

Vrlika, Tin. "Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008

Vrlika, T. (2024). 'Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008

Vrlika T. Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008

T. Vrlika, "Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008