Vrlika, T. (2024). Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008
Vrlika, Tin. "Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008
Vrlika, Tin. "Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008
Vrlika, T. (2024). 'Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008
Vrlika T. Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008
T. Vrlika, "Kombinacija PEP, UTT i UZV kao zamjena za miješenje u proizvodnji djevičanskog maslinovog ulja iz sorte levantinka", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:918008