Kurek, M. (2023). Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe [Data set]. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Kurek, Mia. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. 04 Jan 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Kurek, Mia. 2023. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Kurek, M. 2023. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. [Online]. [Accessed 04 January 2025]. Available from: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Kurek M. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. [Internet]. Prehrambeno-biotehnološki fakultet: , HR; 2023, [cited 2025 January 04] Available from: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
M. Kurek, Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. Accessed on: Jan 04, 2025. Available: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.
Title (croatian)
Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe
Author
Mia Kurek Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Scientific / art field, discipline and subdiscipline