Dataset
Dataset: actcofish_pup_objasnjenja_v3.docx, 29.64 KB
Access Condition: Open access

Dataset: actcofish_wp1_t1.1._photos_monopolymers_2024_06_mkv1.zip, 238.67 MB
Access Condition: Open access
Cite this document

Kurek, M. (2023). Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe [Data set]. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.

Kurek, Mia. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. 04 Jan 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.

Kurek, Mia. 2023. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.

Kurek, M. 2023. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. [Online]. [Accessed 04 January 2025]. Available from: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.

Kurek M. Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe. [Internet]. Prehrambeno-biotehnološki fakultet: , HR; 2023, [cited 2025 January 04] Available from: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.

M. Kurek, Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. Accessed on: Jan 04, 2025. Available: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:257708.