prikaz prve stranice dokumenta Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Kodrnja, A. (2014). Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja, Ana. "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja, Ana. "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja, A. (2014). 'Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja A. Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 September 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

A. Kodrnja, "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169