prikaz prve stranice dokumenta Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela  hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science

Cite this document

Cvetnić, M. (2015). Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, Maja. "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, Maja. "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, M. (2015). 'Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić M. Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

M. Cvetnić, "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511