prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:663159

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Jurić, S. (2014). Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, S. (2014). 'Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić S. Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

S. Jurić, "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159