Jurić, S. (2014). Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159
Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159
Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159
Jurić, S. (2014). 'Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159
Jurić S. Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159
S. Jurić, "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159