Strižak, T. (2014). Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
Strižak, Tamara. "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
Strižak, T. (2014). 'Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
Strižak T. Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430
T. Strižak, "Utjecaj maceracije na oksidativne promjene polifenolnih spojeva kod bijelih vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:925430