prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Hržina, K. (2014). Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, K. (2014). 'Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina K. Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

K. Hržina, "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758