prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:205382

Grubišić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Milk and Milk Products

Cite this document

Grubišić, I. (2014). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382

Grubišić, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382

Grubišić, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382

Grubišić, I. (2014). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382

Grubišić I. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 July 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382

I. Grubišić, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382