Grubišić, I. (2014). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382
Grubišić, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382
Grubišić, Ivana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382
Grubišić, I. (2014). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382
Grubišić I. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 March 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382
I. Grubišić, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološka svojstva sirutke", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:205382