Milardović, A. (2014). Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
Milardović, Andreja. "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
Milardović, Andreja. "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
Milardović, A. (2014). 'Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
Milardović A. Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030
A. Milardović, "Određivanje antoksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837030