Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić, Anita
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Ljubić, A. (2014). Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić, A. (2014). 'Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić A. Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
A. Ljubić, "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788