prikaz prve stranice dokumenta Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, Anita
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Ljubić, A. (2014). Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, A. (2014). 'Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 31 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić A. Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 March 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

A. Ljubić, "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.