Mihaljević, J. (2015). Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
Mihaljević, Jelena. "Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
Mihaljević, Jelena. "Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
Mihaljević, J. (2015). 'Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
Mihaljević J. Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2025 March 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578
J. Mihaljević, "Utjecaj tehnološke obrade na koncentraciju aflatoksina M1 u mliječnim proizvodima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683578