Mrmić, M. (2015). Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
Mrmić, Mateja. "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
Mrmić, Mateja. "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
Mrmić, M. (2015). 'Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 31 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
Mrmić M. Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 December 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608
M. Mrmić, "Primjena različitih metoda ekstrakcije bioaktivnih komponenta prisutnih u cvijetu bazge", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:824608