Zugan, S. (2015). Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057
Zugan, Sandra. "Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057
Zugan, Sandra. "Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057
Zugan, S. (2015). 'Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057
Zugan S. Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 September 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057
S. Zugan, "Antioksidacijski učinak bioaktivnih spojeva iz ekstrakta pokožice grožđa na hiperkolesterolemiju u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092057