Smojver, B. (2013). Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786
Smojver, Borna. "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786
Smojver, Borna. "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786
Smojver, B. (2013). 'Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786
Smojver B. Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786
B. Smojver, "Učinak početne koncentracije NH4-N, NO3-N i NO2-N na brzinu nitrifikacije i denitrifikacije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590786