Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar, Josipa
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Lisičar, J. (2013). Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar, Josipa. "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar, Josipa. "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar, J. (2013). 'Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
Lisičar J. Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164
J. Lisičar, "Proizvodnja lipida sa kvascem Trichosporon oleaginosus na glukozi i ksilozi uz limitaciju rasta izvorom dušika", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:692164