prikaz prve stranice dokumenta Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:139818

Čalopek, Bruno
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Čalopek, B. (2013). Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139818

Čalopek, Bruno. "Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139818

Čalopek, Bruno. "Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139818

Čalopek, B. (2013). 'Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139818

Čalopek B. Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139818

B. Čalopek, "Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139818