prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Stojanović, M. (2013). Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, M. (2013). 'Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović M. Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 November 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

M. Stojanović, "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094