prikaz prve stranice dokumenta Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:693819

Petrić, Dijana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Petrić, D. (2013). Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819

Petrić, Dijana. "Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819

Petrić, Dijana. "Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819

Petrić, D. (2013). 'Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819

Petrić D. Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819

D. Petrić, "Usporedba fermentacijskih karakteristika dvaju sojeva pivskog kvasca na sladovini s različitim udjelima ekstrakta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:693819