Dora, M. (2013). Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
Dora, Mirna. "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
Dora, Mirna. "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
Dora, M. (2013). 'Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
Dora M. Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
M. Dora, "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189