prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Lukinović, V. (2013). Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović, Valentina. "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović, Valentina. "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović, V. (2013). 'Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović V. Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

V. Lukinović, "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567