prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice jaspina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice jaspina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:148526

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Biochemistry

Cite this document

Čanak, I. (2013). Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice jaspina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148526

Čanak, Iva. "Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice jaspina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148526

Čanak, Iva. "Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice jaspina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148526

Čanak, I. (2013). 'Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice jaspina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148526

Čanak I. Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice jaspina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148526

I. Čanak, "Ispitivanje utjecaja Kex2p i aspartatnih proteaza iz porodice jaspina na ugradnju Scw4p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:148526