Plodinec, A. (2013). Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
Plodinec, Ana. "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
Plodinec, Ana. "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
Plodinec, A. (2013). 'Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
Plodinec A. Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 July 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
A. Plodinec, "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165