prikaz prve stranice dokumenta Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:308849

Bečić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Bečić, I. (2013). Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Bečić, Ivana. "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Bečić, Ivana. "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Bečić, I. (2013). 'Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Bečić I. Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

I. Bečić, "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849