prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. urn:nbn:hr:159:452455

Vuković, Marta
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Vuković, M. (2013). Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455

Vuković, Marta. "Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455

Vuković, Marta. "Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455

Vuković, M. (2013). 'Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455

Vuković M. Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 June 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455

M. Vuković, "Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455